Политика за поверителност


Политика за поверителност

Декларация за съгласие с нашата Политиката за поверителност

Защитата на личните данни и защитата на личната и финансова информация на нашите посетители е от особена важност за нас. С оглед на това, обработваме Вашата информация въз основа на приложимото законодателство, Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR), Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ECA). Моля, запознайте се с тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти на обработката на Вашите лични данни. С нея Ви информираме за сроковете и законовите основания за събиране, обработване, съхранение, използване, унищожаване и защита на личните Ви данни.

Какво се случва с Вашите данни, след като се свържете с нас?

При връзка с нас чрез формуляра на нашия уебсайт, телефон или имейл, ние съхраняваме вашите данни за периода, необходим за да отговорим на вашето запитване и последващи въпроси. Ние не споделяме тази информация с трети страни без Вашето изрично съгласие!

Съхранение на Вашите данни

За да улесним процеса на поръчка, както и последващото изпълнение на договора за покупко-продажба с Вас, съхраняваме Вашите IP адрес, име, адрес, имейл адрес и данни за начина на плащане, който сте избрали да използвате, като номера на кредитната Ви карта.

Данните, които предоставяте, са ни необходими, за да изпълним нашите договорни задължения към Вас. Ние не предоставяме тези данни на трети страни, с изключение на

– доставчика на обработка на плащания (банка, PayPal, ePay, Stripe),

– куриерската фирма, с която доставяме Вашата пратка,

– нашият счетоводител

- платформа за електронна търговия Shopify, върху която е изграден и се помещава електронният ни магазин. Информацията, която предоставяме на Shopify, може да включва: потребителски имена; имейл адреси; адреси за доставка; подробности за извършените плащания; телефони за връзка; IP адреси; информация за инициирани поръчки (включително незавършени); информация за браузъра и устройството и др. Така предоставената информация се използва за администриране на направените поръчки, за предотвратяване на измами (включително такива с лични данни), за удостоверяване на регистрирани потребители, забравили своята парола или потребителско име, както и за подобряване на предоставяните от нас и платформата Shopify услуги.

Повече информация относно политиките за поверителност на платформата Shopify може да намерите на https://www.shopify.com/legal/privacy/customers

При незавършена поръчка, ние оставяме въведените в нея данни и продукти за 30 дни и си запазваме правото периодично да Ви информираме за нейния статус. В случай на изпълнена поръчка и изпълнен от нас договор на основание чл. 6, ал. 1, букви а) и б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидените в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСх) 10-годишен срок.

Използвайте опцията за отказ

Ако желаете да откажете услугите, които предоставяме чрез изброените по-горе бисквитки, свържете се с нас на: ceowaterup@gmail.com

Бюлетин

Имате възможност да се абонирате за нашия бюлетин, като попълните формата на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и Вашето съгласие, за да Ви изпращаме промоционални и маркетингови материали. След като се регистрирате за нашия бюлетин, ще Ви изпратим съобщение за потвърждение с линк за потвърждаване на регистрацията. Можете да се отпишете от нашия бюлетин по всяко време. Изпратете отказа си на имейл адрес: ceowaterup@gmail.com или използвайте бутона в края на получения имейл. Незабавно ще изтрием Вашите данни във връзка с изпращането на нашия бюлетин.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите лични данните, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване ("право да бъдете забравени"), ограничаване на обработката, преносимост на данните, оттегляне на съгласие и възражение.

В случай, че смятате, че обработването на Вашите лични данни от наша страна нарушава разпоредбите за защита на личните данни или ако смятате, че правата Ви по тези разпоредби са нарушени по някакъв начин, Ви приканваме да се свържете с нас незабавно. След това можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на личните данни.

Свържете се с нас по един от следните начини:

На имейл: ceowaterup@gmail.com
Телефон: + 359 878 35 34 30

Декларация за съгласие за обработване на лични данни в съответствие с чл. 7 от Регламент 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА

Съгласен съм личните ми данни, а именно три имена, адрес и имейл адрес, да бъдат обработвани от Дружеството за изпълнение на договор за покупко-продажба на стока или поръчана услуга, както и за изпращане на информационни и рекламни съобщения. Давам съгласието си за периода, необходим за изпълнение на преддоговорните или договорните отношения между мен и Дружеството, а след това за по-краткия срок от: 1) срока, предвиден за съхранение на договорните документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство на Република България или 2) периода от 5 години.

Информиран съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време, като го поискам на имейл адрес: ceowaterup@gmail.com и че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Използваме бисквитки

Бисквитки

Информираме Ви, че нашият уебсайт използва така наречените "бисквитки". Те представляват малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Ние ги използваме, за да поддържаме нашия сайт лесен за ползване от Вас, нашите клиенти. Някои бисквитки остават съхранени на устройството ви, докато не ги изтриете. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото Ви посещение на нашия сайт и по този начин не се налага да въвеждате информацията си, когато това е разрешено.

В изкачащият прозорец можете да настроите кои бисквитки да бъдат разрешени.
Моля, имайте предвид, че някои от бисквитките са "задължителни" като например „бисквитките“ за сигурност. Съгласието за основните „бисквитки“ не може да се оттегли. Това означава, че зареждайки нашия сайт във Вашия браузър, Вие вече сте ги приели, защото са необходими за функционалността и сигурността на нашата платформа и не могат да бъдат изключени в системата на Shopify.

За повече информация за бисквитките, които използваме, моя посетете: https://www.shopify.com/legal/privacy/customers

Искаме да знаете, че използваме бисквитки въз основа на член 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕП) и чл. 6, ал. 1, буква е) от GDPR.

В случай, че не сте съгласни с това, можете да откажете съхранението, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато даден сайт поиска съхранявато на бисквитки на Вашето устройство. Моля, имайте предвид, че деактивирането или отказа за съхранение на "бисквитките" във Вашия браузър може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас.

Използвайте опцията за отказ

Ако решите да се откажете от услугите, които предоставяме чрез изброените по-горе бисквитки, трябва да посетите секцията "Настройки на бисквитките", намираща се най-долу на нашия сайт и да изберете съответната настройка.